• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Χρήστος Τσιρογιάννης από το νέο ΚΕΠ στο Τρίγωνο: Δίνουμε στους πολίτες έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Τσιρογιάννης από το νέο ΚΕΠ στο Τρίγωνο: Δίνουμε στους πολίτες έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Ένα νέο ΚΕΠ που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών στην Άρτα και ειδικά στην περιοχή του Τριγώνου, παρέδωσε σήμερα η Δημοτική Αρχή στους πολίτες.
Με τον Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο να χοροστατεί, το νέο ΚΕΠ «έλαμψε» στο σύγχρονο χώρο επί της οδού Ταγματάρχη Παπακώστα, με την αισθητική του αλλά και τις υποδομές για ΑμεΑ, ηλικιωμένους αλλά και μητέρες που διαθέτει.
Γιατί στο Τρίγωνο
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι το νέο ΚΕΠ να εξυπηρετεί τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Κωστακιών, τις Τοπικές Ενότητες Κεραματών και Γλυκορίζου, την περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, την Ελεούσα και, φυσικά, την περιοχή του Τριγώνου και την πόλη της Άρτας.
Τι νέο έρχεται
Ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης σε δηλώσεις του ανέφερε «Είμαστε εδώ γιατί απαντάμε στις ανάγκες καθημερινότητας των πολιτών με έργα. Όπως δώσαμε στους πολίτες το νέο ΚΕΠ, έτσι θα αναβαθμίσουμε και τα υπόλοιπα ΚΕΠ του Δήμου μας, με χρηματοδότηση που έχουμε εξασφαλίσει από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ Άρτας για τις ζημιές σε σχολεία κατά τη διάρκεια των καταλήψεων

Κώστας Παππάς

Ανοιχτή επιστολή Σπύρου Κυριακή ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Κώστας Παππάς

Ανακοίνωση- Απάντηση για τη μελέτη Διευθέτησηςτου ρέματος «Μπούση» Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..