ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα: Σύλληψη για κλοπή μοτοσυκλέτας

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή μοτοσυκλέτας στην Άρτα
Συνελήφθη χθες (20-09-2023) το απόγευμα σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή, που έλαβε χώρα προχθές (19-9-2023) το απόγευμα στην πόλη της Άρτας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο, καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσυκλέτα ημεδαπού, η οποία βρίσκονταν σταθμευμένη έξω από το σπίτι του.
Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε η κλεμμένη μοτοσυκλέτα σε σημείο που την είχε αποκρύψει ο κατηγορούμενος και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η «καρδιά» των νέων τεχνολογιών «χτυπά» στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Να εξασφαλισθεί η χορήγηση καλοκαιρινής κανονικής άδειας δεκαπέντε εργάσιμων ημερών στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Αρτας

Κώστας Παππάς

Θρίλερ στην Κόρινθο: Νεκρή μία 35χρονη και διασωληνωμένη μία ηλικιωμένη – Δηλητηρίαση “δείχνουν” τα πρώτα στοιχεία

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..