• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κάλεσμα Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πρέβεζας στην Απεργιακή Συγκέντρωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πρέβεζας στην Απεργιακή Συγκέντρωση

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 21/9 ΩΡΑ 10,30πμ  ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΕΛ
Το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πρέβεζας προειδοποιεί και καλεί την κυβέρνηση(Νεκροθάφτη του 8ωρου ),να αποσύρει τώρα αυτό το ν/σ έκτρωμα. Οι συνταξιούχοι μαζί με τους εργαζόμενους τη νεολαία θα αντιμετωπίσουμε μαζί αυτή τη λυσσαλέα επίθεση που δεχόμαστε.
Δεν θα επιτρέψουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας να δουλεύουν σε αυτό τον εργασιακό μεσαίωνα, δουλειά νύχτα μέρα, και να πεινάς , και ο κάματος να σε διώχνει πριν την ώρα σου.
Αυτήτηνελευθερία για την επιλογή και το κεκτημένο της ΕΕ – μονοπωλίωνεπαγγέλλεταιη κυβέρνηση.
Ενώ ο λαός μας στη Θεσσαλία είναι μέσα στη λάσπη βουτηγμένος και οι πληγές από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές είναι ανοικτές, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, φέρνει για ψήφιση στη βουλή το νέο αντεργατικό νόμο έκτρωμα ,που φέρνει τη σύγχρονη σκλαβιά, για τα κέρδη των λίγων , θάβοντας το 8ωρο και γυρνώντας την κοινωνία στο 1800 !!!!
Η κυβέρνηση νομοθετεί – νομιμοποιεί την σημερινή παρανομία των εργοδοτών που εκβιάζουν τους εργαζομένους να δουλεύουν πάνω από 8ωρες απλήρωτοι(εκβιάζοντας ότι απέξω περιμένουν και άλλοι για δουλειά)
Η κυβέρνηση νομοθετεί την χαρά του εργοδότη να ξεζουμίζει τον εργαζόμενο με 13 ώρες και πάνω την ημέρα, με 78 ώρες τη βδομάδα και σε περισσότερους από ένα εργοδότη.
Αν αυτό είναι πρόοδος , τους την χαρίζουμε!!!! .
Θα μας βρείτε μπροστά σας !
Θα μας βρείτε απέναντι σας!
Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση και στους εργοδότες να μας καθορίζουν αυτοί ανεξέλεγκτα το χρόνο απασχόλησης., Δεν θα επιτρέψουμε μαζί με τους εργαζόμενους της Χώρας να ξηλώσουν την κατάκτηση του σταθερού ημερήσιου χρόνου απασχόλησης ,επειδή αυτοί (Κυβέρνηση – Εργοδότες) θέλουν να μην υπάρχουν αξιοπρεπείς μισθοί και συντάξεις ,
Δεν θα επιτρέψουμε στους νεκροθάφτες του 8ωρου , Κυβέρνηση -Εργοδοσία, να θάψουν και το αναφαίρετο δικαίωμα περιφρούρησης και διεκδίκησης μιας καλύτερης ζωής με δικαιώματα
Δεν θα επιτρέψουμε στους νεκροθάφτες του 8ωρου Κυβέρνησης – Εργοδοσίας να ποινικοποιήσουν και να θάψουν το αναφαίρετο δικαίωμα μας να περιφρουρούμε τις απεργίες μας και τις διεκδικήσεις μας .
Αν αυτό είναι πρόοδος , (αλλαγή – κατάργηση εργασιακών σχέσεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων ) τους την χαρίζουμε , σ’ αυτούς που μέχρι σήμερα κυβέρνησαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί και με την Ε.Ε.
Πρόοδος στον 21 αιώνα είναι να έχουμε κύριοι νεκροθάφτες αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις .
Πρόοδος είναι να έχουμε δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδία
Πρόοδος είναι να έχουν τα παιδιά μας ελεύθερο χρόνο
Πρόοδος είναι να έχουν τα παιδιά μας μόνιμη και σταθερή δουλειά
Πρόοδος είναι να έχουν ένα κεραμιδί στο κεφάλι τους

Το ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δωρεά οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα

Κώστας Παππάς

Συνάντηση Δημάρχου Νικολάου Σκουφά κ. Ροζίνας Βαβέτση με την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως.

Κώστας Παππάς

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια: Συμμετέχουμε, Σηματοδοτούμε, Αγωνιζόμαστε…

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..