ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το οικοτροφείο Αίολος επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας

Στο Οικοτροφείο Αιολος της Ε.Ψ.Ε.Π, μια δομή ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης που επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο στον νομό μας, βρέθηκε ο Χριστόφορος Σιαφάκας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ζήτησε από το επιστημονικό προσωπικό να ενημερωθεί αναλυτικά για το έργο που επιτελείται στη δομή και συζήτησε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί αυτό να ενισχυθεί σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή.
Η νέα δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των συμπολιτών μαςγια αξιοπρεπή διαβίωση, για βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ομαλής ενσωμάτωσής τους στην κοινωνία. Μετακινήσεις, προσβασιμότητα σε κάθε χώρο δημόσιας χρήσης, συμμετοχή στις δράσεις του Δήμου και δημιουργία μητρώου Ευπαθών Ομάδων αποτελούν κάποιους από τους βασικούς άξονες του προγράμματός μας για την επόμενη ημέρα» δήλωσε ο Χριστόφορος Σιαφάκας με το πέρας της επίσκεψης του.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τα έργα αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Ν. Σκουφά στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Κώστας Παππάς

Εξιχνιάστηκε κλοπή κυψελών με μέλισσες στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Έκτακτο δελτίο καιρού – ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση και με χαλαζοπτώσεις – Πού θα χτυπήσει

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..