• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Άρτα: Αναγγελία ζημιών ακτινιδίων στον ΕΛΓΑ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άρτα: Αναγγελία ζημιών ακτινιδίων στον ΕΛΓΑ

Στις 8-9-2023 σημειώθηκε περιορισμένη ζημιά στην παραγωγή ακτινιδίων από την συνεχόμενη ανεμοθύελλα στις περιοχές Άρτα Γραμμενίτσα Καλαμιά Ρόκκα και Χαλκιάδες και εντονότερο ήταν το φαινόμενο στις περιοχές που βρίσκονται εκατέρωθεν της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τη συνεργασία που είχαμε με τον ΕΛΓΑ Ηπείρου, έχουμε ενημερωθεί ότι από τους κατά τόπους αρμόδιους Ανταποκριτές, έχουν ήδη κατατεθεί σχετικές αναγγελίες ζημιάς και θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική δήλωση ζημιάς ΜΟΝΟ όσοι παραγωγοί δεν είχαν υποβάλλει δήλωση κατά τις προηγούμενες αναγγελίες , η εκτίμηση των οποίων δεν έχει ολοκληρωθεί.
Για τους παραγωγούς που είχαν υποβάλλει δήλωση σε προηγούμενη αναγγελία ο ΕΛΓΑ στην τελική εκτίμηση που θα κάνει θα συμπεριλάβει και την εν λόγω ζημιά και το ποσοστό αυτή ως νεότερη ζημιά, χωρίς να υποβάλλουν οι παραγωγοί νέα δήλωση και χωρίς την καταβολή τελών εκτίμησης.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

“Εν Νικοπόλει Ακτια 2020” – Κολυμβητικοί αγώνες το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Άρτα: Ημιημερίδα ενημέρωση για το ευρωπαϊκό δίκτυο Eurodesk

Κώστας Παππάς

Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις ασφαλιστικές εισφορές

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..