• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ναι» στην μεταφορά του Εσπερινού στο 2ο Γυμνάσιο ή στο 2ο Λύκειο Άρτας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναι» στην μεταφορά του Εσπερινού στο 2ο Γυμνάσιο ή στο 2ο Λύκειο Άρτας

Ναι» στην μεταφορά του Εσπερινού στο 2ο Γυμνάσιο ή στο 2ο Λύκειο με την προϋπόθεση να υπάρχει τουλάχιστον μια ανοιχτή αυλή σε ένα από τα δύο κτίρια.
Σύμφωνα με την τροποποιημένη τελευταία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η μεταφορά του Εσπερινού Γυμνασίου και Λυκείου στο 2ο Γυμνάσιο ή στο 2ο Λύκειο Άρτας, για την αποσυμφόρηση του μαθητικού πληθυσμού από τα Τεχνικά Λύκεια, με την προϋπόθεση να υπάρχει τουλάχιστον μια ανοιχτή αυλή σ’ ένα από τα 2 σχολεία.
Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να διατηρηθεί η κανονικότητα των παιδιών της γειτονιάς και της χρήσης γενικότερα της περιοχής, δηλαδή να μπορούν να παίζουν τα παιδιά, στην μία από τις δύο αυλές το απόγευμα.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από επικοινωνία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας, όπου και διασφαλίστηκε ότι δεν αντιμετωπίζονται προβλήματα χωρητικότητας. Αντίστοιχα τα όποια προβλήματα υπάρχουν στα γραφεία των διευθυντών – καθηγητών θα τακτοποιηθούν το γρηγορότερο δυνατόν.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τροχαίο ατύχημα στην Ιόνια Οδό: Απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα

Κώστας Παππάς

Δήμος Νικολάου Σκουφά – “Αποχέτευση ακάθαρτων Αμφιθέας και Αγίου Ταξιάρχη”

Κώστας Παππάς

Όχι σε φωτοβολταϊκά στη λίμνη Πουρναρίου αποφάσισε το Δ.Σ του Δήμου Νικολάου Σκουφά. Όχι και από την ΠΕΔ Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..