• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Επαγρύπνηση και καθαρισμοί από το Δήμο Αρταίων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Επαγρύπνηση και καθαρισμοί από το Δήμο Αρταίων

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς από τη Διεύθυνση Πρασίνου, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρταίων αλλά και από ιδιώτες – εργολάβους με τους οποίους ο Δήμος έχει συνάψει σχετική σύμβαση, η αποψίλωση, ο καθαρισμός μεγάλων χώρων πρασίνου από ξερά χόρτα και σκουπίδια και η δημιουργία αντιπυρικών ζωνών.
Ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού στο Λόφο Περάνθης οι οποίες θα διαρκέσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.
Όπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παντελής Κωλέτσος κάνοντας αυτοψία στην Περάνθη «οι υπηρεσίες του Δήμου σε καθημερινή βάση είναι σε εγρήγορση, ειδικά τώρα που έχουμε αντιπυρική περίοδο. Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους και ζητάμε από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί. Να φυλάμε όλοι το δάσος μας».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

“Ελλήνων Διαδρομές-25 αιώνες Καλλιτεχνικά Σκαλοπάτια” στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας “Γιάννης Ρίτσος”

Κώστας Παππάς

Παρουσίαση – Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό μπαίνει σε λειτουργία

Κώστας Παππάς

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2019: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..