• Home
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • Άλλη μια παραλαβή κάδων απορριμμάτων στο Δήμο Αρταίων
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Άλλη μια παραλαβή κάδων απορριμμάτων στο Δήμο Αρταίων

Τοποθετήθηκαν στις γειτονιές της Άνω Πόλης.
Νέους κάδους απορριμμάτων απέκτησαν οι γειτονιές της Άνω Πόλης, ενώ σταδιακά θα τοποθετηθούν σε όλο το εύρος του Δήμου. Τα συνεργεία του Δήμου τοποθετούν τους νέους κάδους αντικαθιστώντας αρκετούς από τους παλιούς, «ταλαιπωρημένους» που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο της ζωής τους.
Ταυτόχρονα, τα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν να τοποθετούν όπου χρειάζεται επιδαπέδια καλαθάκια, αλλά και ανακύκλωσης (μπλε), διαμορφώνοντας σταδιακά ένα σύγχρονο δίκτυο καθαριότητας.
«Η ανανέωση του αστικού εξοπλισμού και ο εκσυγχρονισμός της υπηρεσίας καθαριότητας με νέα οχήματα αποτελούν βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής μας Αρχής. Οι δράσεις που υλοποιούνται καθημερινά, αφήνουν το θετικό τους αποτύπωμα στον Δήμο μας. Φυσικά ζητάμε και τη συνδρομή των δημοτών μας» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Μπουκουβάλας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Άρτα: Η Δημοτική Αστυνομία θα διενεργεί εντατικούς ελέγχους από την ερχόμενη Δευτέρα στους πεζοδρόμους

Κώστας Παππάς

Εικαστική Δράση με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών.

Κώστας Παππάς

Με αέρα ΝΙΚΗΣ η ομιλία του Γιώργου Αθανασούλα υποψήφιου δήμαρχου Κεντρικών Τζουμέρκων στους ετεροδημότες της Αθήνας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..