• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2ου ανταμώματος των απανταχού Νεοχωριτών
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2ου ανταμώματος των απανταχού Νεοχωριτών

Το Αντάμωμα θα διεξαχθεί το διήμερο 11 & 12 Αυγούστου, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ.Δημητρίου και πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Νικολάου Σκουφά.
Το αντάμωμα είναι αφιερωμένο στους ξενιτεμένους συγχωριανούς μας. Σε όσους έφυγαν από το χωριό για ένα καλύτερο αύριο.
Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει μια μουσικοχορευτική παράσταση, που ανάλογη δεν έχει γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας και θα είναι αφιερωμένη στην ξενιτιά. Στην παράσταση αυτή θα συμμετέχουν χορευτικά ο Λαογραφικός Όμιλος “Ευ Ζην” από την Εύβοια και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νεοχωρίου Άρτας. Η παράσταση θα συνοδεύεται από παραδοσιακή ορχήστρα.
Η δεύτερη μέρα περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιών, διαδραστικά παιχνίδια για τα παιδιά και θα ακολουθήσει παράσταση θεάτρου σκιών (καραγκιόζης) για μικρούς και μεγάλους.
Παράλληλα και τις δυο μέρες, στο προαύλιο της εκκλησίας θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας (παλιές φωτογραφίες από το χωριό μας) και έκθεση ζωγραφικής από την Χριστίνα Ράπτη.

Καλούμε τους απανταχού Νεοχωρίτες αλλά και τους λοιπούς συνδημότες και συντοπίτες, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Ώρα Έναρξης Εκδηλώσεων: 21.00
Είσοδος Ελεύθερη

Κ Α Λ Η         Α Ν Τ Α Μ Ω Σ Η

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Το μεσημέρι της Πέμπτης συζητάμε με τους πολίτες στην Άρτα»

Κώστας Παππάς

Ο Δήμος Ιωαννιτών τιμά τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή

Κώστας Παππάς

lockdown Η Ήπειρος στους top προορισμούς που έχουν ήδη πληρότητα για τα Χριστούγεννα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..