• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • «Καήκαμε τέλος»: Στάχτη έγινε καταφύγιο στο Λαγονήσι, γλίτωσαν ελάχιστα ζώα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καήκαμε τέλος»: Στάχτη έγινε καταφύγιο στο Λαγονήσι, γλίτωσαν ελάχιστα ζώα

Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στο Λαγονήσι έκαψε ολοσχερώς το καταφύγιο Fazoo Farm στο Λαγονήσι.
Θλίψη προκαλούν οι ειδήσεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στο Λαγονήσι, όπου φέρεται να κάηκε ολοσχερώς το καταφύγιο ζώων Fazoo Farm.
Ειδικότερα, σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media, λίγα είναι τα ζώα που κατάφεραν να σωθούν από την μεγάλη πυρκαγιά, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μόλις επτά σκυλιά και μία γάτα. Όσοι βρίσκονται κοντά στο σημείο καλούνται να βοηθήσουν στις προσπάθεις διάσωσης και μεταφοράς ζώων, καθώς αρκετά από αυτά αφέθηκαν ελεύθερα και πιθανώς αναζητούν βοήθεια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Φιλόζωων Εθελοντών Εκάλης, «οποιοσδήποτε χρειάζεται μεταφορά και απεγκλωβισμό μεγάλου αριθμού ζώων από καταφύγια με φορτηγά παρακαλούμε να μας καλέσει στο 2131364020». Σημειώνεται πως κι ο σταθμός πυρόπληκτων ζώων στο λατομείο ΛΑΤΟ στο Γαλάτσι άνοιξε στις 18:00 για να υποδεχθεί ζώα σε ανάγκη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Θεσπρωτία: 12χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητή του – Με διπλό κάταγμα γνάθου στο νοσοκομείο

Κώστας Παππάς

Αποκαλυπτήρια της προτομής του πεσόντα Σμηναγού Αναστάσιου Μπαλατσούκα και ονοματοδοσία της πλατείας, από τον Δήμο Αρταίων

Κώστας Παππάς

Άρτα:51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, Final 8: Τελετή λήξης – Απονομές

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..