• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Άρτα: Για πρώτη φορά ταινίες πρώτης προβολής στον “Ορφέα”
ΗΠΕΙΡΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άρτα: Για πρώτη φορά ταινίες πρώτης προβολής στον “Ορφέα”

 

Επιλογές, φυσικά, από την Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας, τους Συλλόγους και τους Φορείς της πόλης μας, αλλά και τον Δήμο Αρταίων.
Ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Ορφέας» βάζει και πάλι μπροστά το μοτέρ της μηχανής του και για πρώτη φορά ανοίγει την αυλαία του με ταινίες πρώτης προβολής, αφού ύστερα από εκδήλωση ενδιαφέροντος ιδιώτη, μισθώθηκε κάποιες ημέρες της εβδομάδας με εισιτήριο.
Επιπλέον, οι προβολές ταινιών από την Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας, τον Δήμο Αρταίων, των Συλλόγων και των Φορέων της πόλης μας με δωρεάν είσοδο, φυσικά δεν θα λείψουν για μικρούς και μεγάλους.
«Ο Δημοτικός μας θερινός κινηματογράφος είναι μια όαση εν μέσω καλοκαιριού. Αποτελεί σταθερό καλοκαιρινό σημείο αναφοράς και φέτος συνεχίζει με ταινίες Α’ προβολής. Ο κινηματογράφος μισθώνεται, ωστόσο πάντα με τους όρους που θα συμβάλλουν στην ποιότητα του χώρου, αλλά και των ταινιών που θα προβληθούν. Το όφελος είναι πολλαπλό και σίγουρα κερδίζουν οι δημότες, που για εμάς είναι το πιο σημαντικό» προσθέτει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ Νίκος Λιόντος.
Αναλυτικές πληροφορίες για τις ταινίες, το πρόγραμμα και τις προβολές στο www.discoverarta.gr, www.arta.gr.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΣ» Μια εκδήλωση της Λαογραφικής Συλλογής «Γεώργιος Γιάννος» για την προσφυγική μνήμη στις δυο πλευρές του Αιγαίου, βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Bruce Clark

Κώστας Παππάς

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης για όλα τα παιδιά της Άρτας: 7- 10 Σεπτεμβρίου συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά ευπαθών οικογενειών

Κώστας Παππάς

Χρήστος Τσιρογιάννης από Περιφερειακή Οδό: Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία υποψήφιος Δήμαρχος να αντιγράφει τις θέσεις του Δημάρχου.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..