ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόμβος Πέτα – Συλλογή στοιχείων για τη σύνταξη μελέτης

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με απόφασή της ενέκρινε τη δαπάνη και τη διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου «Άμεση συλλογή στοιχείων για τη σύνταξη μελέτης στον κόμβο Πέτα (παροχή υπηρεσιών)», προϋπολογισμού 24.800 €.
Με το έργο αυτό θα υλοποιηθεί η συλλογή των απαιτούμενων στοιχείων που θα οδηγήσουν σε ασφαλή επίλυση για την αναδιαμόρφωση του κόμβου στην είσοδο του Πέτα επί της εθνικής οδού Άρτας – Τρικάλων (τοπογραφική αποτύπωση, υδραυλική μελέτη, απορροή ομβρίων), σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς και κυκλοφοριακούς φόρτους προς αποφυγή ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Παρέμβαση Γ. Στύλιου στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

Κώστας Παππάς

Τζένη Ταπραντζή: “Απαιτούνται οργανωμένες δράσεις για την τουριστική προβολή της Άρτας κι όχι δράσεις “πυροτεχνήματα”. “

Κώστας Παππάς

Σε ύφεση η φωτιά στην Άρτα – Σε Επιφυλακή η Πυροσβεστική

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..