• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Άρτα: Ταυτοποιήθηκαν 2 άτομα που εμπλέκονται σε κλοπές
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα: Ταυτοποιήθηκαν 2 άτομα που εμπλέκονται σε κλοπές

Ταυτοποιήθηκαν άμεσα δύο ημεδαποί που επιχειρούσαν να αποσπάσουν χρήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης

Διακριβώθηκε η εμπλοκή τους σε δύο περιπτώσεις
Ταυτοποιήθηκαν άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας τα στοιχεία δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (16-06-2023) το πρωί οι κατηγορούμενοι μετέβησαν σε εξωτερικό χώρο επιχείρησης σε περιοχή της Άρτας, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να αφαιρέσουν από την τσέπη του παντελονιού ημεδαπού χρηματικό ποσό -400- ευρώ.
Ακόμη, διακριβώθηκε ότι λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να αφαιρέσουν χρήματα από σπίτι ηλικιωμένου, όπου εισήλθαν παριστάνοντας τους πωλητές.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ο Συνδυασμός «Αρτινών Συνεργασία» θα απέχει από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο – Καταγγέλλει αντιθεσμική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής

Κώστας Παππάς

Συλλαλητήριο για την Υγεία στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Νεότερα για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στη Φιλιππιαδα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..