• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Κέρκυρα: Έπεσαν από μπαλκόνι – Στο νοσοκομείο ένα παδί 1,5 ετών και ένας 20χρονος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Έπεσαν από μπαλκόνι – Στο νοσοκομείο ένα παδί 1,5 ετών και ένας 20χρονος

 

Στο νοσοκομείο μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας 20χρονος και ένα παιδάκι 1,5 ετών, οι οποίοι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσαν από μπαλκόνι, στη Νότια Κέρκυρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Corfu News, διέμεναν στον Κάβο ενώ έως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστό αν ήταν τουρίστες ή ημεδαποί.
Την πληροφορία επιβεβαίωσαν πηγές του ΕΚΑΒ όπου άμεσα πηγαίνουν στο σημείο που έγινε το περιστατικό με τα πρώτα στοιχεία να αναφέρουν ότι και τα δυο άτομα έχουν τις αισθήσεις τους.
Άμεσα πολίτες που ειδαν το περιστατικό ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ το οποίο αυτή την ώρα (15:40) τους παραλαμβάνει για να τους μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αγία Βαρβάρα: Βασικοί ύποπτοι για τον φόνο της 50χρονης η 15χρονη κόρη με τον φίλο της

Κώστας Παππάς

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καταγγέλλει την νέα δίωξη από την (Μπακαλάρος κατασκευαστική), ενάντια στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσα

Κώστας Παππάς

Εξετάσεις για απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης Οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..