• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Άρτα: Μόνος του στον ανακριτή ο πατέρας – Απολογείται για τον θάνατο του βρέφους
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα: Μόνος του στον ανακριτή ο πατέρας – Απολογείται για τον θάνατο του βρέφους

Στον ανακριτή έφτασε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Παρασκευής ο 37χρονος πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους από την Άρτα που βρήκε μαρτυρικό θάνατο ξεχασμένο για ώρας μέσα στο αυτοκίνητο.
Ο 37χρονος πατέρας συναντά τον ανακριτή μόνος του, δίχως να έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, παρά τις πληροφορίες που τους ήθελαν να είναι μαζί.
Σημειώνεται ότι οι δυο τους συναντήθηκαν χθες στο Νοσοκομείο Άρτας, με τη μητέρα να δίνει ελαφρυντικά στον 37χρονο και να ξεσπούν αγκαλιασμένοι σε κλάματα θρηνώντας την απώλεια του παιδιού τους.
Ο 37χρονος πατέρας, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ, μπήκε με σκυμμένο το κεφάλι στο δικαστικό μέγαρο Άρτας με την απολογία του να εκτιμάται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες.
Ο 37χρονος προανακριτικά φαίνεται να έχει δώσει κάποιες εξηγήσεις τις οποίες θα πει πιο αναλυτικά και σήμερα στον ανακριτή., ότι καθώς είχε πάρει το μωρό να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό, αυτό κοιμόταν στο καθισματάκι του, εκείνος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την εργασία του το οποίο τον αναστάτωσε και αντί να στρίψει για τον σταθμό αυτός κατευθύνθηκε προς την εργασία του. Στάθμευσε το αυτοκίνητό του και πήγε να πάρει το υπηρεσιακό. Το μωρό έμεινε για 7 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς να γίνει αντιληπτό από τους περαστικούς.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δημοπρατείται η Μονάδα Κομποστοποίησης στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ολονύκτια επιχείρηση λιμενικών στην θαλάσσια περιοχή Αμβρακικού Κόλπου.

Κώστας Παππάς

Θανατηφόρο τροχαίο στα Γιάννενα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..