• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Επίσκεψη Βασίλη Τσίρκα στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Βασίλη Τσίρκα στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας

 

Ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βασίλης Τσίρκας, επισκέφτηκε τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΔΣ, Δημήτρη Πετανίτη, την διευθύντρια παραγωγής, Αναστασία Γρίβα, και με εργαζόμενους.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχτηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, η αύξηση του ενεργειακού κόστους και η εκτόξευση του κόστους παραγωγής.
Γι’ αυτόν τον λόγο επισημάνθηκε ότι είναι αδιανότητο, ενώ έχουν εκπονηθεί μελέτες και υφίσταται η δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες των κτιρίων των παραγωγών για αξιοποίηση με τη μέθοδο του net metering, εκκρεμεί ακόμα και σήμερα το θέμα της αναβάθμισης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή, πράγμα το οποίο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Τέλος, από την πλευρά του υποψήφιου βουλευτή Άρτας, τονίστηκε η ανάγκη για άμεσες παρεμβάσεις σε σχέση με τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και στις πρώτες ύλες των ζωοτροφών, τη στήριξη των εργαζομένων και την κατάργηση του απαράδεκτου νόμου Χατζηδάκη, παρεμβάσεις τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, έχει δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσει.
Η πτηνοτροφία είναι σημαντικός πυλώνας της τοπικής οικονομίας και ειδικά ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός μπορεί να αποτελέσει πολλαπλασιαστή για την τοπική ανάπτυξη. Επομένως η έμπρακτη στήριξή του είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί στα Ιωάννινα

Κώστας Παππάς

Το προγράμμα του Κυρ. Μητσοτάκη στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ευχαριστήριο μήνυμα υποψηφίων Δημοκρατικής Ενωτικής Συνεργασίας Μηχανικών (Δ.Ε.Σ.ΜΗ) Άρτας.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..