• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Γιάννενα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Γιάννενα

Συνελήφθη αλλοδαπός στα Ιωάννινα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ύστερα από διαπληκτισμό με ομοεθνή σύνοικό του
Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-04-2023) στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος διαπληκτίστηκε με ομοεθνή σύνοικό του και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τού κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και τον αυχένα.
Κατά την έρευνα του χώρου του επεισοδίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι με μήκος λάμας 15 εκατοστών.
Ο παθών διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

ΧορωδίαΠολιτιστικού Συλλόγου Άρτας “Ο Μακρυγιάννης” ένταξη στο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Άρτας στις χορωδιακές εκδηλώσεις

Κώστας Παππάς

Μωυσής Ελισάφ: Η προσφορά του στην Ιατρική και η μάχη του με τον καρκίνο – Πώς τον αποχαιρέτησε ο πολιτικός κόσμος

Κώστας Παππάς

Επιμορφωτικό Σεμινάριο από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..