• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Μαζική κινητοποίηση για την τραγωδία – «Τα Κέρδη τους, οι Νεκροί μας»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζική κινητοποίηση για την τραγωδία – «Τα Κέρδη τους, οι Νεκροί μας»

Κινητοποίηση πραγματοποιούν φοιτητές και μαθητές στο κέντρο της Αθήνας ως διαμαρτυρία για τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας με την σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.
Χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες, φοιτητές και φοιτήτριες συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια με μαύρα μπαλόνια και άσπρα που έχουν πάνω τους συνθήματα στα χέρια και ξεκίνησαν πορεία στη Βουλή.
«Να γίνουμε των νεκρών η φωνή», λένε απ’ το μικρόφωνο, ενώ κρατούν πανό που γράφουν «Τα Κέρδη τους, οι Νεκροί μας» και «Πάμε και όπου βγει, ποτέ ξανά!».
Σημειώνεται ότι η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους» διοργανώνει σήμερα Παρασκευή στις 19:00 σιωπηρή διαμαρτυρία στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη.
«Βιώνουμε μια ανείπωτη τραγωδία, πενθούμε τον άδικο χαμό δεκάδων κυρίως νέων ανθρώπων, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια» για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αναφέρει η ανακοίνωση της συλλογικότητας στα social media.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε επίσημα ότι θα συμμετάσχει στην διαμαρτυρία.
Επίσης, το απόγευμα είναι προγραμματισμένο συλλαλητήριο φοιτητών και μαθητών και στη Θεσσαλονίκη με το ραντεβού να δίνεται στην Καμάρα.

Φωτογραφίες από Eurokinissi

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πάει προς τα πίσω το άνοιγμα των καταστημάτων, τα νεότερα για εστίαση και σχολεία

Κώστας Παππάς

Συλλήψεις σε καταστήματα διασκέδασης στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Πάτρα: Νέα διάσταση στο θρίλερ με την σπιτονοικοκυρά – Δεν γνωρίζαμε ότι έχει πεθάνει λέει ο πρώτος ξάδελφός της

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..