• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Πάνω από -34- κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην Ηγουμενίτσα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από -34- κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθη αλλοδαπός που τα μετέφερε με αυτοκίνητο

Στην κατάσχεση περισσότερων από -34- κιλών ακατέργαστης κάνναβης προέβησαν χθες (11-01-2023) το βράδυ αστυνομικοί του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Για την υπόθεση συνελήφθη αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχήναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν στην πόλη της Ηγουμενίτσας αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο κατηγορούμενος.
Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου -32- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -34- κιλών και -608- γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν ακόμη το όχημα, καθώς και συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και 2 κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθείστον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Διανομή τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Διεκπεραίωση φυσιολογικού τοκετού σε 28χρονη με κορονοϊό

Κώστας Παππάς

Voucher 200 ευρώ για laptop, tablet: Προβλήματα στην πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..