• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χριστόφορος Σιαφάκας – “Δεν επιθυμώ να συνεχίσω”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χριστόφορος Σιαφάκας – “Δεν επιθυμώ να συνεχίσω”

 

Μαρία Παπαθεοδωρου 

Εκτός του συνδυασμού “Αρτινών Συνεργασία” βρίσκεται πλέον ο Χριστόφορος Σιαφάκας. Από τους πιο στενούς συνεργάτες του Δημάρχου Αρταίων, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές του 2019 και πετυχημένος, κατά γενική ομολογία, Αντιδήμαρχος και στο δύσκολο τομέα των οικονομικών αλλά και αγαπητός στη τοπική κοινωνία, ο Χριστόφορος Σιαφάκας θα συμμετέχει πλέον ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στο Δ.Σ Αρταίων διαχωρίζοντας την θέση του από τον συνδυασμό του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη. Της επιστολής ανεξαρτητοποίησης του είχε προηγηθεί ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook με αφορμή την ανακοίνωση του νέου σχήματος των αντιδημάρχων από το οποίο για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια απουσίαζε. Όπως ανέφερε, δεν έχει λάβει ακόμη τις οριστικές του αποφάσεις τις οποίες θα ανακοινώσει επίσημα. Η επίσημη ανακοίνωση έρχεται μία εβδομάδα αργότερα με τον πρώην Αντιδήμαρχο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι και πάλι υποψήφιος όχι όμως με τον συνδυασμό “Αρτινών Συνεργασία”. Ο κ. Σιαφάκας στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης που έστειλε στον Πρόεδρο του Δ.Σ αφήνει αιχμές για τη λειτουργία της δημοτικής ομάδας σε θέματα συνοχής, ομαδικότητας και ισοτιμίας. Σε κάθε περίπτωση, η αποχώρησή του από τον συνδυασμό αποτελεί σοβαρή απώλεια ενόψει της εκλογικής μάχης που θα δώσει ο Δήμαρχος Αρταίων και οι συνεργάτες του διεκδικώντας και τρίτη θητεία στο Δ. Αρταίων. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ «Κύριε πρόεδρε, Υπηρέτησα το Δήμο Αρταίων από διάφορες θέσεις, κάτι το οποίο ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Πιστεύω ότι με τη στάση μου, την εργατικότητά μου και την πορεία μου διαχρονικά τίμησα την επιλογή των συνδημοτών μου και με υπερηφάνεια λέω ότι από κάθε θέση που ανέλαβα, με συνέπεια υπηρέτησα το λαό της πόλης μας και τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν δίνοντας ολόψυχα τον καλύτερό μου εαυτό. Σήμερα όμως δεν επιθυμώ να συνεχίσω. Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό έχει νόημα όταν συνοδεύεται από ενθουσιασμό, ενδιαφέρον αγώνα, ομαδικότητα και κυρίως όταν σ΄αυτόν υπάρχει συνοχή και ισοτιμία. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, διαχωρίζω όμως τη θέση μου και σας ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τα την παράταξη «Αρτινών ΣυνΕργασία» του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη. Δεν πρόκειται να είμαι υποψήφιος με τον εν λόγω συνδυασμό στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, διότι επιθυμώ να είμαι ανεπηρέαστος στις όποιες αποφάσεις μου σε σχέση με αυτές. Το ενδιαφέρον μου φυσικά για το Δήμο δεν σταματά και θα συνεχίσω να μάχομαι γι΄αυτόν με όλες μου τις δυνάμεις. Η ψήφος μου σε κάθε περίπτωση, από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, θα είναι προς το συμφέρον πάντα των δημοτών και του τόπου μας στο διάστημα αυτό.» Μετά Τιμής, Χριστόφορος Σιαφάκας

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Aπαντήστε κε Δήμαρχε στα ερωτήματα των συνδημοτών μας που σας απευθύναμε σαν παράταξη και αφήστε τις υπεκφυγές και τις επιθέσεις στην “Δημοτική Αναγέννηση”!

Κώστας Παππάς

Δίμηνη παράταση των συμβάσεων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Κώστας Παππάς

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..