• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής που διοργάνωσε η Γραμματεία γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής που διοργάνωσε η Γραμματεία γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής  που διοργάνωσε η Γραμματεία γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

 

Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και η αφύπνιση το πολιτών που θα συμβάλλει στην εξάλειψη του φαινομένου της βίας. Τα έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν στο Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των Παιδιών τους του ‘’ Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.’’ Δήμου Ιωαννιτών.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πόσα είναι τα σημερινά κρούσματα και που εντοπίζονται

Κώστας Παππάς

Αναβαθμίζεται ο αστικός φωτισμός στο Δήμο Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Διάκριση για το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων του Δήμου Αρταίων στα ετήσια βραβεία «BRAVO Sustainability Awards 2019».

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..