• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • «Μίλησαν» οι ζωγραφιές στην υπόθεση ασέλγειας κατά του 4χρονου στο Αγρίνιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μίλησαν» οι ζωγραφιές στην υπόθεση ασέλγειας κατά του 4χρονου στο Αγρίνιο

Νέα στοιχεία για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός τετράχρονου αγοριού στο Αγρίνιο φέρνει στη δημοσιότητα η «Ζούγκλα».
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στο κινητό τηλέφωνο του 28χρονου έχει εντοπιστεί υλικό παιδικής πορνογραφίας χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να γνωρίζουν αν αφορά το 4χρονο αγόρι ή κάποιο άλλο παιδί.
Στις διωκτικές αρχές επικρατεί ανησυχία καθώς δεν μπορούν να γνωρίζουν αν ο νεαρός, είχε κακοποιήσει και άλλα παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι την επίμαχη περίοδο ο 28χρονος υπηρετούσε την θητεία του στα Ιωάννινα, ενώ όταν απολύθηκε από τον στρατό δούλεψε στην Πάρο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου που χειρίστηκαν την υπόθεση με πολύ μεγάλη ευαισθησία λόγω της φύσης του αδικήματος αλλά και της ηλικίας του αγοριού, κατόπιν εντολής της εισαγγελίας, είχαν μεταβεί στο κυκλαδίτικο νησί με σκοπό να συλλέξουν ακόμα περισσότερα στοιχεία.
Αυτό που προκαλεί όμως αίσθηση και ερωτηματικά είναι η στάση που έχει κρατήσει μέχρι σήμερα η Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων. Ενώ δημοσιοποίησε τα στοιχεία και τη φωτογραφία του νεαρού αποσκοπώντας «στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος», δεν έχει προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του 28χρονου με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ελεύθερος.
Επίσης, ενώ ο φάκελος της δικογραφίας ήταν στα χέρια της εισαγγελίας εδώ και μήνες, δεν επίσπευσε τις διαδικασίες με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει αν ο Δημήτρης Κραβαρίτης έχει ασελγήσει και σε άλλα παιδιά όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος έχει φύγει από την πόλη του Αγρινίου φοβούμενος αντιδράσεις αλλά «από πίσω υπάρχει μια οικογένεια του 4χρονου που βιώνει τον δικό της Γολγοθά και ποτέ κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να αντιδράσει» λέει με νόημα αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

24 Αυγούστου – 9 Σεπτεμβρίου συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά ευπαθών οικογενειών του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Αυτοκτονία στο Μακροχώρι: Δεν μιλούσε για το δυστύχημα στα Τέμπη, λέει ο πατέρας του 35χρονου

Κώστας Παππάς

Αυτοσχέδια όπλα, κινητό τηλέφωνο και αλκοολούχα ποτά στο Κατάστημα Κράτησης Ιωαννίνων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..