• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Οριστικός ανάδοχος και τον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου Πρέβεζας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οριστικός ανάδοχος και τον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου Πρέβεζας

Η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση κατακύρωσε το αποτέλεσμα
του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Παροχή υπηρεσιών αναβάθμισης της ενεργειακής απόδοσης του συστήματος και των υποδομών του οδικού και αστικού φωτισμού του Δήμου Πρέβεζας». Το έργο θα υλοποιήσει η «Ένωση Εταιρειών ΙΝΤΡΑΚΑΤ- ΟΜΕΧΟΜ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.»

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Ο.Ε. ανέδειξε επίσης και τους οριστικούς αναδόχους των έργων:
• «Συνδρομή στην κατασκευή τεχνικών έργων (επένδυση πρανών, διαβάσεις κλπ) στραγγιστικού – αρδευτικού δικτύου Π.Ε. Άρτας για το έτος 2022», προϋπολογισμού € 128.000. Ανάδοχος: Σωτ. Σφήκας.
• «Αποκατάσταση βατότητας και στήριξη βάθρων γέφυρας του επαρχιακού οδικού δικτύου προς Λάιστα», προϋπολογισμού € 64.480. Ανάδοχος Σπυρίδων Αγγ. Ράπτης.
• «Συντήρηση τοιχογραφιών Ι.Μ. Γενεσίου της Θεοτόκου Σιστρουνίου» προϋπολογισμού € 150.000. Ανάδοχος: Χαράλαμπος Αποστολίδης.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ανάγκη μονιμοποίησης των 4.000 εργαζομένων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, αύξησης του μισθού τους και αναγνώρισης της προϋπηρεσίας τους!

Κώστας Παππάς

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη

Κώστας Παππάς

Από την Δευτέρα 20 Ιουνίου έως την Τετάρτη 22 Ιουνίου η διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..