• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δολοφονία στην Άρτα: «Ήταν η κακιά στιγμή, θόλωσα, ζητώ συγνώμη» – Τα πρώτα λόγια του 29χρονου δράστη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στην Άρτα: «Ήταν η κακιά στιγμή, θόλωσα, ζητώ συγνώμη» – Τα πρώτα λόγια του 29χρονου δράστη

“Θόλωσα….. Το μετάνιωσα” ήταν τα πρώτα λόγια του 29χρονου δράστη του φονικού στο Αστροχώρι Άρτας αμέσως μετά τη προσαγωγή και σύλληψη του από τους Αστυνομικούς.
Ο 29χρονος στις 8.30 το πρωί επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και δήλωσε το σημείο που βρίσκεται εκδηλώνοντας την πρόθεση του να παραδοθεί. Αστυνομικοί μετέβησαν στη Δαφνούλα Ευρυτανίας όπου και παρέλαβαν τον 29χρονο. Στις 10 το πρωί πέρασε τη πύλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας όπου και συνελήφθη. Νωρίς το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα όπου πιθανότατα θα πάρει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί μέχρι τη Τρίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr ο 29χρονος αυτό που είπε στους αστυνομικούς είναι ότι πήγε στο σπίτι του πεθερού του για να δει το παιδί του όπως είχε συμφωνηθεί με το διαζύγιο, όμως ο καβγάς φούντωσε όταν ζήτησε να πάρει το παιδί για λίγες μέρες, ο ίδιος θόλωσε όπως είπε και μπροστά στο δίχρονο παιδί του πυροβόλησε αρχικά τη πρώην σύζυγο του την οποία όμως δεν πέτυχε και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον 75χρονο πεθερό του που τραυμάτισε θανάσιμα με 4 σφαίρες.
Ο 29χρονος πέταξε το όπλο το οποίο κατείχε παράνομα και 40 ώρες περίπου περιφερόταν στα βουνά προσπαθώντας να αποφύγει τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που τον αναζητούσαν.
Το απόγευμα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο., της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Διήμερη Ανοιχτή Εθελοντική Αιμοδοσία στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Μπλόκο στο Πάσχα στο χωριό: Αυστηροί έλεγχοι και 10.000 αστυνομικοί επί ποδός

Κώστας Παππάς

Αναζητούν 6 ακόμα μαθήτριες – θύματα της εφαρμογής του γυμνού

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..