• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ένοχος για βιασμό, παιδική πορνογραφία και ασέλγεια ο ιερέας από το Αγρίνιο – Κάθειρξη 27 ετών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοχος για βιασμό, παιδική πορνογραφία και ασέλγεια ο ιερέας από το Αγρίνιο – Κάθειρξη 27 ετών

 

Ένοχο έκρινε πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας τον ιερέα από το Αγρίνιο. Η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι να εκδικαστεί η έφεση.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lefkadapress κρίθηκε ένοχος για 6 βίντεο παιδικής πορνογραφίας, για βιασμό κατά συρροή και για ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση.
Το δικαστήριο ύστερα και από την σχετική πρόταση της Εισαγγελέως, επέβαλε συνολικά 27 έτη κάθειρξης στον κατηγορούμενο με εκτιτέα τα 20 έτη , αφαιρουμένου ενός έτους που ήταν προφυλακισμένος.
Επίσης διαβιβάζει τη δικογραφία στο Εφετείο του Αγρινίου για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των δύο μανάδων των κοριτσιών που υπέστησαν τα παραπάνω από τον ιερέα καθώς και του ίδιου για την περίπτωση ακόμη δυο κοριτσιών που κατέθεσαν ως μάρτυρες (δεν είχαν κάνει μήνυση) .

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αυτοκτονία γυμναστή: Αυτό είναι το email που έστειλε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Κώστας Παππάς

Άγρια δολοφονία στην Καβάλα: Έστησαν καρτέρι σε 52χρονο και τον πυροβόλησαν

Κώστας Παππάς

Τρίκαλα: Δεν θα λειτουργήσει φέτος ο Μύλος των Ξωτικών

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..