• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Δολοφονία : 3 τραυματίες από την επίθεση – Ποιο είναι το θύμα της εκτέλεσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία : 3 τραυματίες από την επίθεση – Ποιο είναι το θύμα της εκτέλεσης

Ο βαρυποινίτης Γιάννης Σκαφτούρος είναι το θύμα της δολοφονίας στα Σκούρτα Βοιωτίας. Ο 53χρονος είχε εξοχικό στην περιοχή. Η επίθεση έγινε στις 12:10 και υπάρχουν 3 τραυματίες εκ των οποίων και μία γυναίκα. Δεν είναι γνωστή ακόμη η κατάσταση της υγείας τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο Γιάννης Σκαφτούρος μαζί με μια παρέα 10 ατόμων το μεσημέρι κάθονταν στην αυλή του σπιτιού, όταν 2 με 3 μηχανές πέρασαν και τους “γάζωσαν” με τα καλάσνικοφ. Οι τρεις τραυματίες βρίσκονται στο νοσοκομείο. Την γυναίκα μετέφερε ο αρραβωνιαστικός της, ενώ οι άλλοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο.
Το συμβόλαιο θανάτου και το “πλούσιο” βιογραφικό
Ο 55χρονος γνωστός άνθρωπος της νύχτας βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, συγκεκριμένα από την δεκαετία του 1990. Το όνομά του βρισκόταν σε πολλές δικογραφίες σοβαρών υποθέσεων, όπως ανθρωποκτονίες αλλά και απαγωγές, όπως αυτή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Ο «θείος Τζο», όπως είναι το παρατσούκλι του ήταν υπόδικος για την υπόθεση της «Greek Mafia».
Θεωρείται «κεφάλαιο» της νύχτας
Ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι στο αρχιφυλακείο των Φυλακών Κορυδαλλού από έναν Αλβανό συγκρατούμενό του, που όρμησε πάνω του τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Η επίθεση είχε αποδοθεί τότε σε «συμβόλαιο θανάτου» μεταξύ μπράβων της νύχτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επίδομα 300 ευρώ για διακοπές: Οι προϋποθέσεις, ποιες περιοχές αφορά

Κώστας Παππάς

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του – Τι αναφέρει για τον Νίκο Κουρή

Κώστας Παππάς

Απατεώνας από την Άρτα έβγαλε χιλιάδες ευρώ πουλώντας ανύπαρκτα κινητά και laptop σε όλη την Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..