• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Άλκης Παπαχρηστάκης: Εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφιότητας βουλευτή
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άλκης Παπαχρηστάκης: Εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφιότητας βουλευτή

(Με ισχυρό ΠΑΣΟΚ αλλάζουμε σελίδα)

Φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα υπευθυνότητας σας ενημερώνω πως υπέβαλα επίσημα το αίτημα υποψηφιότητάς μου για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο ‘’ΠΑΣΟΚ–Κίνημα Αλλαγής’’ στο Νομό Άρτας ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών, όποτε και αν αυτές οριστούν και πραγματοποιηθούν.
Η δημοκρατική παράταξη έχει ανάγκη τη ριζική Αναγέννησή της, για να γίνει εφικτή η ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ, που έδωσε ισότιμες ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες πολίτες.
Ως εκ τούτου, έλαβα την απόφαση και, με πλήρη συναίσθηση του χρέους μου απέναντι στην παράταξη και τους συντοπίτες μου, έθεσα την υποψηφιότητά μου δια μέσου της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων στον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και στα αρμόδια όργανα του κόμματός μας.
Μέσα από την εν γένει πορεία μου, τόσο ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. ΑΡΤΑΣ κατά τα πλέον δύσκολα χρόνια, όσο και ως Αναπληρωτής Γραμματέας στον Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, έχω τη βεβαιότητα πως απέκτησα την απαιτούμενη εμπειρία, προκειμένου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις τις υπηρεσίες που μου αναλογούν στον τόπο όπου γεννήθηκα και ζω.
Υπήρξα ανέκαθεν “ΣΤΑΘΕΡΌΣ” και πιστός στις αξίες και στις αρχές του ΠΑΣΟΚ, και παραμένω πάντοτε Στρατιώτης ταγμένος σε κάθε προσπάθεια για την πολυπόθητη ολική επαναφορά της παράταξης, κι ευρισκόμενος ξανά στην Πρώτη Γραμμή της μάχης που θα δώσουμε, με στόχο μια καλύτερη Ελλάδα και ένα καλύτερο αύριο για την Αγαπημένη μας Άρτα, για την Νέα Γενιά, για την Ανάπτυξη του Νομού μας.
Για τους λόγους αυτούς επέλεξα ΣΉΜΕΡΑ να γνωστοποιήσω επισήμως και στους συμπολίτες μου ειδικότερα και στους συμπατριώτες μου συνολικά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποψηφιότητά μου ως βουλευτή στο Νομό Άρτας, γιατί στην Πολιτική ΔΕΝ υπάρχει ποτέ το ‘’νωρίς’’.
Πιστεύω ακράδαντα στην τελική επιλογή μου για το ψηφοδέλτιο, και θα σταθώ κι αυτήν τη φορά δίπλα σε όλους τους πολίτες της Άρτας, ενεργώντας σταθερά με ήθος κι απόλυτα εναρμονισμένος με τις αρχές και τις αξίες του κόμματος

ΜΕ ΤΙΜΉ

ΑΛΚΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έλλειψη οράματος για την Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Κώστας Παππάς

ΣΕΑ Άρτας – Συμμετοχή στον 5ο Ημιμαραθώνιο Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..