• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Με μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο των Συνταξιούχων στην Πρέβεζα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο των Συνταξιούχων στην Πρέβεζα

Τα ΔΣ των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών σωματείων της Πρέβεζας χαιρετίζουν τους συνάδελφους συνταξιούχους που πήραν μέρος μαζικά στο πρωτόγνωρο μεγαλειώδες μαχητικό πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο το μεγαλύτερο των τελευταίων ετών ,των συνεργαζόμενων συνταξιούχων σωματείων ΙΚΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΟΑΕΕ από την Ήπειρο Λευκάδα Αιτωλοακαρνανία , στέλνοντας αγωνιστικό μήνυμα, και δηλώνοντας πως δεν αντέχουν άλλο .
Δεν αντέχουν άλλο την ακρίβεια , απαιτώντας να ζήσουν με τις συντάξεις που πληρώσανε , και όχι με τις λεηλατημένες που τους δίνουν .
Απαίτησαν να τους αποδοθούνπίσω ότι άδικα τους έχουναφαιρεθεί από τις συντάξεις, χωρίς όρους και προαπαιτούμε ,για να βρουν την κλεμμένηυπερηφάνεια και αξιοπρέπεια , για να μπορούν να κοιτάξου στα μάτια τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους .
Απαίτησαναυξήσεις στις συντάξεις , βασικήσύνταξη 650 ευρώ, την πληρωμένη από τον ιδρώτα τους 13η και 14ησύνταξη . Να καταργηθούνόλοι οι νόμοι που έχουνπέσειπάνω στην σύνταξη και την λεηλατούνασύστολα . Να ανακεφαλοποιηθούν τα ασφαλιστικάταμεία .
Τέρμα πια στο πλιάτσικο των συντάξεων .
Κάλεσαν όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους να μαζικοποιήσουν τα σωματεία τους , για να δυναμώσει ο αγώνας , γιατί ο δυνατός συνταξιούχος είναι ο οργανωμένος συνταξιούχος .
Κάλεσαν όλους τους συνταξιούχους με ψηλά το κεφάλι να πορευτούν στο ιερό και αναντικατάστατοπεζοδρόμιο του αγώνα , να αντιμετωπίσουν τις νέες λεηλασίες στις συντάξεις που έχουν βάλει στο βρώμικομυαλό τους , δηλώνοντας κατηγορηματικά πως δεν θα συμβιβαστούν με τις αντιλαϊκέςπολιτικές τους .
Απαίτησαν να ενισχυθούν με μόνιμεςπροσλήψειςγιατρών και νοσηλευτώνστα δημόσιανοσοκομεία, να δημιουργηθούνπαντούδομέςδημόσιες, ΟΙΚΩΝ ΕΥΓΗΡΙΑΣ .
Απαίτησαν να μην γίνεικαμίαδιακοπήρεύματος σε κανένασυνταξιούχοσπίτι, γιατί η ρήτρααναπροσαρμογής που θα επιβάλουν οι συνταξιούχοι, θα τους κάνει να τρέχουν να κρυφτούν και δεν θα βρίσκουντρύπα να κρυφτούν, οι φωστήρες τηςπράσινηςλεηλασίας των συντάξεων και του εισοδήματος των παιδιών τους .
Κανέναςσυνταξιούχος να μην μήνημόνος !
Τέλοςκάλεσαν τους συνάδελφουςσυνταξιούχους να δώσουνξανά το αγωνιστικό τους παρών στις πρωτομαγιάτικεςεκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, και το
Σάββατο 16 Απρίλη στις 6.30 μ.μ. έξω από τη ΝΑΤΟική βάση του Ακτίου, μαζί με
δεκάδες άλλους φορείς της περιοχής, ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία και την εμπλοκή
της Ελλάδας, για να μην γίνουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας κρέας στα κανόνια τους .

Τα ΔΣ των ΣωματείωνΔημοσίου-ΙΚΑ-ΟΑΕΕ

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου έβαλε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα απ’ τη γαστροστομία

Κώστας Παππάς

Σύλληψη στην Άρτα για κατοχή ναρκωτικών

Κώστας Παππάς

Όλη η απολογία του πατέρα Αντώνιου στον ανακριτή – «Νιώθω ότι το έργο μου έχει αλλοιωθεί»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..