• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Tips Διακόσμησης για να ανανεώσετε το σαλόνι σας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tips Διακόσμησης για να ανανεώσετε το σαλόνι σας.

Αν επιθυμείτε να ανανεώσετε τον χώρο του σαλονιού ένα σετ τραπεζάκια σαλονιού είναι ότι πρέπει και με λίγη έμπνευση από ειδικούς και μερικές συμβουλές, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σαλόνι που έχει βγει από φωτογραφία περιοδικού.
Συνήθως αυτό που σας κάνει να εντυπωσιάζεστε όταν μπαίνετε σε έναν χώρο είναι η αίσθηση που σας εκπέμπει. Αυτή η αίσθηση δημιουργείτε από την διακόσμηση και την διαρρύθμιση του χώρου. Οπότε εύκολα συμπεραίνει κάνεις, ότι η διακόσμηση του σπιτιού σας πρέπει να είναι διαμορφωμένη στην αισθητική σας και το προσωπικό σας στυλ.
Ξεκινώντας την ανακαίνιση σας, θα πρέπει να αποφασίσετε ποια θα είναι τα πράγματα που θα αλλάξετε στο σπίτι σας.
Αν δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε τα έπιπλα σας, μην αγχώνεστε.
Η όψη του σαλονιού σας μπορεί να αλλάξει και χωρίς την αντικατάσταση τους. Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσετε το χρώμα στους τοίχους. Είναι μια σημαντική απόφαση καθώς θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα της ανακαίνισης σας.
Θα πρέπει να σκεφτείτε αν θα θέλατε κάποια γήινη απόχρωση που θα δίνει ηρεμία και μια πιο μίνιμαλ αίσθηση στον χώρο, ή μια έντονη απόχρωση για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.Τα χρώματα που θα διαλέξετε θα πρέπει να φροντίσετε να ταιριάζουν με τα έπιπλα που έχετε ή που σκοπεύετε να αγοράσετε.Έπειτα θα πρέπει σύμφωνα με τον διαθέσιμο χώρο που διαθέτετε να τοποθετήσετε τα έπιπλα σας. Μερικές συμβουλές του φενγκ σούι είναι πάντα καλοδεχούμενες.
Τοποθετήστε τα έπιπλα με τρόπο που δεν κλείνουν τον χώρο, σίγουρα ένα σαλόνι ασφυκτικά γεμάτο με πράγματα, θα σας δημιουργεί ένα αίσθημα δυσφορίας.Αντίθετα ένας χώρος με τα σωστά αντικείμενα στα σωστά σημεία, εκπέμπει στυλ, άνεση και ηρεμία.
Έχοντας βάψει τους τοίχους στο επιθυμητό χρώμα, και τοποθετήσει τα έπιπλα στα σωστά σημεία, σειρά έχει η πιο λεπτομερής διακόσμηση.
Αν δεν έχετε αλλάξει τα έπιπλα σας, αλλά θα θέλατε να του δώσετε μια διαφορετική όψη, με μικρές πινελιές μπορείτε να το καταφέρετε.
Τοποθετήστε ριχτάρια στους καναπέδες σας. Με αυτό τον τρόπο θα είναι σαν να έχετε αγοράσει καινούργιους, αφού θα τους χαρίσουν μια πολύ διαφορετική όψη. Προς την ίδια κατεύθυνση, αν δεν θα αρέσει πλέον κάποιο από τα έπιπλα σας, αν και λίγο πιο απαιτητική διαδικασία από το να τοποθετήσετε ριχτάρι αλλά αξίζει τον κόπο, είναι να τα βάψετε στο χρώμα που επιθυμείτε.Μια ωραία προσθήκη στην διακόσμηση του σαλονιού σας είναι οι καθρέπτες τοίχου ή οι ολόσωμοι καθρέπτες. Δίνουν στυλ και ταυτόχρονα μεγεθύνουν οπτικά τον χώρο. Άλλη μια ιδιότητα τους είναι ότι αντανακλούν το φως του ήλιου, έτσι κάνουν το σπίτι πιο φωτεινό την μέρα. Τοποθετήστε τα αγαπημένα σας αντικείμενα και διακοσμητικά και ο καινούργιος σας χώρος θα είναι πλέον έτοιμος.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Άρτα: «Κατανόηση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού και των τρόπων αντιμετώπισης του»

Κώστας Παππάς

Θρήνος για τους δύο διερμηνείς – Το συγκινητικό αντίο από την αδερφή τους

Κώστας Παππάς

Πάνω από -34- κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην Ηγουμενίτσα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..