• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Άρτας για το συμβάν με τον οδηγό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Άρτας για το συμβάν με τον οδηγό

Σχετικά με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε οδηγό του Αστικού ΚΤΕΛ Άρτας για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενημερώνουμε πως με τη γνωστοποίηση του γεγονότος ο κατηγορούμενος έχει τεθεί σε αργία από την εταιρεία και δεν θα εκτελεί δρομολόγια, τουλάχιστον μέχρι η δικαιοσύνη να αποφανθεί οριστικά επί του ζητήματος.
Η διοίκηση του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ βρίσκεται, φυσικά, στη διάθεση της Δικαιοσύνης, ώστε να παράσχει οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να οδηγήσει σε διαλεύκανση της υπόθεσης. Πάγια πολιτική της εταιρίας είναι η ασφαλής μεταφορά των επιβατών και είναι δεδομένη η αντίθεσή μας σε πράξεις ανάλογες με αυτές που κατηγορείται εν λόγω ο οδηγός. Ως επαγγελματίες και ως γονείς δεν θα ανεχτούμε συμπεριφορές που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ξεκινούν οι αιτήσεις για εγγραφές – επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ζωντανά η φωταγώγηση απο το κέντρο της Άρτας

Κώστας Παππάς

Ερώτηση Γ. Στύλιου για αποζημιώσεις

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..