• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τους άφησαν στο έλεος, τους απεγκλώβισαν και τους έδωσαν 10 ευρώ κουπόνι για φαγητό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους άφησαν στο έλεος, τους απεγκλώβισαν και τους έδωσαν 10 ευρώ κουπόνι για φαγητό

Ακόμα και τώρα, 24 ώρες μετά, πολλοί οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, χωρίς τρόφιμα και νερό. Με ένα άκρως εξοργιστικό κουπόνι, η εταιρεία κάνει δώρο γεύμα αξίας 10 ευρώ σε όσους έμειναν πάνω από 10 ώρες μέσα στο κρύο και στην παγωνιά περιμένοντας βοήθεια.
Την ίδια ώρα, στα τηλεπαράθυρα κυβέρνηση και αξιωματούχοι της Αττικής Οδού ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο εξοργίζοντας με αυτό τον τρόπο την κοινή γνώμη ακόμα περισσότερο μετά και το πολύωρο φιάσκο.
Την στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν οδηγοί εγκλωβισμένοι, ενώ όσοι απεγκλωβίστηκαν από τον στρατό χτες το βράδυ έλαβαν κουπόνι από την Αττική Οδό για γεύμα. Στην παρακάτω φωτογραφία που έλαβε αποκλειστικά το Dnews, μπορείτε να δείτε το «κουπονάκι» της Αττικής Οδού αξίας 1 ευρώ. Όπως αναφέρει στο Dnews άνθρωπος που ήταν εγκλωβρισμένος για ώρες «μας έδωσαν ένα κουπόνι για φαγητό και μας είπαν ότι αξίζει για 10 ευρώ».
Πρόκειται για μία κίνηση «παρωδία» της Αττικής Οδού η οποία εξόργισε ακόμα περισσότερο τους ταλαιπωρημένους οδηγούς.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εξιχνιάστηκε κλοπή 450€ από πορτοφόλι σε ηλικιωμένο στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την σπιτονοικοκυρά της και η τριώροφη κατοικία

Κώστας Παππάς

Επίτιμη διδάκτορας Φαρμακευτικής στο ΕΚΠΑ η Ιουλία Τσέτη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..