ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι εκτιμήσεις για τα κρούσματα σήμερα

Κρούσματα σήμερα: Προς 35.000 μολύνσεις παραμονή Πρωτοχρονιάς
Κρούσματα σήμερα: Τον αριθμό τρία αναμένεται να δούμε και σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις μολύνσεις που θα ανακοινώσει το απόγευμα ο ΕΟΔΥ.
«Μούδιασμα» θα προκαλέσουν, όπως φαίνεται, τα σημερινά κρούσματα που θα ανακοινωθούν, με το 2021 να μας αποχαιρετά με περισσότερες από 30.000 μολύνσεις Covid-19. Τα τελευταία στοιχεία από τα τεστ, που πραγματοποιήθηκαν μέχρι αυτή τη στιγμή, δείχνουν ότι τα κρούσματα θα κινηθούν περίπου στις 35.000, όπως και χθες, όπου καταγράφηκε το «μαύρο» ρεκόρ.
Ενώ ιδιαίτερα υψηλός θα είναι και ο αριθμός των κρουσμάτων στην πρωτεύουσα, όπου χθες εντοπίστηκαν πάνω από 15.000. Η ραγδαία εξάπλωση, αποδίδεται προφανώς στη μετάλλαξη Όμικρον και τη μεγάλη μεταδοτικότητα που έχει το νέο αυτό στέλεχος του κορονοϊου. Ήδη η εν λόγω παραλλαγή έχει σχεδόν επικρατήσει στη χώρα, καθώς στις περισσότερες περιοχές πλέον έχουν καταγραφεί κρούσματα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης ο Δήμος Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Χριστόφορος Σιαφάκας: «Όλοι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο της Άρτας υπερβάλλουν εαυτόν»

Κώστας Παππάς

Ζωντανά η ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..