• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Κοντά στη Λάρισα βρέθηκαν τα συντρίμμια του αγνοούμενου μονοκινητήριου αεροπλάνου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοντά στη Λάρισα βρέθηκαν τα συντρίμμια του αγνοούμενου μονοκινητήριου αεροπλάνου

Εντοπίστηκαν πριν από λίγο τα συντρίμμια του αεροπλάνου που αγνοούνται εδώ και μέρες, μαζί με τον πιλότο.
Συγκεκριμένα, τα συντρίμμια εντοπίστηκαν κοντά στην Άνω Αμυγδαλή, στην περιοχή του Μαυροβουνίου (κοντά στη Λάρισα).
Πιο αναλυτικά, τα συντρίμμια εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας.
Σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν από νωρίς το πρωί στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου Στ. Τσιγάλογλου, από την Δράμα.
Τα ίχνη του αεροπλάνου χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του.

Νεκρός εντοπίστηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροπλάνου, Σταύρος Τσιγάλογλου. Λίγο νωρίτερα, είχαν εντοπιστεί και τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν κοντά στο χωριό Άνω Αμυγδαλή, στην περιοχή του Μαυροβουνίου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πιάστηκαν στα χέρια ιερέας με 2 πολίτες στο κέντρο της Άρτας – Ξενύχτησαν κρατούμενοι στο ΑΤ

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη και ο τελευταίος κατηγορούμενος για την υπόθεση συμπλοκής με οπαδικά κίνητρα στα Ιωάννινα

Κώστας Παππάς

«Σβήνει» η Ελλάδα: Αρνητικό ρεκόρ 90 ετών στις γεννήσεις – Στα 7,5 εκατ. ο πληθυσμός μέχρι το 2050

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..