• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Άρτα: Το «τελευταίο αντίο» στον Δήμο Αναγνωστάκη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα: Το «τελευταίο αντίο» στον Δήμο Αναγνωστάκη

Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι στον Αρτινό Αντιστράτηγο και πρώην Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Δήμο Αναγνωστάκη. Ο αγαπητός σε όλους υποστράτηγος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του έγινε στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στην Άρτα, με όλες τις τιμές από άγημα του Πυροσβεστικού Σώματος.
«Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως έπαψες να ζεις ανάμεσά μας. Υπηρέτησες το Πυροσβεστικό Σώμα με αποτελεσματικότητα και Υπευθυνότητα, αψηφώντας τους κινδύνους, προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών. Η μορφή σου και η συμπεριφορά σου ήταν ενός εξαιρέτου ανθρώπου και συναδέλφου, υπήρξες υπόδειγμα αρετής, χαρακτήρας ευθύς, μετριόφρων και περήφανος, αξιοπρεπείς σταθερός και αλύγιστος, υπήρξες πάντα αφανής εργάτης παντού. Για κάποιους από εμάς ήσουν κάτι παραπάνω από ένα καλός φίλος». Ήταν μερικά από τα λόγια που ακούστηκαν στον επικήδειο του Πυροσβεστικού Σώματος.
Ο Δήμος Αναγνωστάκης, είχε το χάρισμα να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητός, τόσο μεταξύ των συναδέλφων στο Σώμα που υπηρέτησε με μεγάλη αγάπη, όσο και ως μέλος της κοινωνίας.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του!

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ένταξη του Έργου «Βελτίωση και Αποκατάσταση Οθωμανικού Τεμένους Ιμαρέτ Άρτας» στο Ταμείο Ανάκαμψης 1,6 εκ. €

Κώστας Παππάς

Συγκλονισμένη η Θεσσαλονίκη από τη νέα μητροκτονία: Του ζήτησε νερό και την σκότωσε – Την έγδυσε για να τη θάψει ο ίδιος

Κώστας Παππάς

Ασφαλτόστρωση οδών Κρυστάλλη, Αμβρακίας, Β. Πύρρου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..