• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Κορονοϊός: 6.154 τα κρούσματα του Σαββάτου – 35 στην Άρτα – Εβδομαδιαία σημεία μαζικών δειγματοληψιών για τους πολίτες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 6.154 τα κρούσματα του Σαββάτου – 35 στην Άρτα – Εβδομαδιαία σημεία μαζικών δειγματοληψιών για τους πολίτες

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 6.154. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 70 συμπολίτες μας. Στους 530 οι διασωληνωμένοι.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου (13/11) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 6.154, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 828.032 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 116 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.185 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τρίκαλα: Λεωφορείο με 20 επιβάτες βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε χαντάκι

Κώστας Παππάς

Ανακοίνωση για αφαίρεση των παράνομων διαφημιστικών πλαισίων από το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο

Κώστας Παππάς

Ελεύθερος ο Ρούμπεν Σεμέδο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..