• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γιώργος Στύλιος: Έρχονται ενισχύσεις άνω των 11 εκατ. ευρώ για την επιτραπέζια ελιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Στύλιος: Έρχονται ενισχύσεις άνω των 11 εκατ. ευρώ για την επιτραπέζια ελιά

Σε μία ακόμα προσπάθεια στήριξης του πρωτογενή τομέα προχωράει η Κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών χορηγούνται κρατικές ενισχύσεις στον τομέα της επιτραπέζιας ελιάς, στο πλαίσιο της συντονισμένης οικονομικής αντίδρασης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.
Πρόκειται για 278.139 στρέμματα που αντιστοιχούν σε 14.273 παραγωγούς, με το ποσό ενίσχυσης να ανέρχεται σε 40 ευρώ ανά στρέμμα. Να σημειωθεί ότι από την ενίσχυση αυτή, εξαιρείται η ποικιλία Καλαμών, η οποία έχει ήδη ενισχυθεί.
Το συνολικό ποσό του μέτρου, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο ανέρχεται σε περισσότερα από 11 εκατ. ευρώ. «Η ενίσχυση αυτή προέρχεται από πόρους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και θα ωφελήσει άμεσα πολλούς δικαιούχους και στην Άρτα» πρόσθεσε ο κος Στύλιος.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τηλεδιάσκεψη για τον σχεδιασμό και τα μέτρα Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών

Κώστας Παππάς

Διάλογο με την τοπική κοινωνία και τους Δημότες της Ανέζας και του Καλογερικού

Κώστας Παππάς

Πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφέρειας Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..