• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Κορονοϊός: 1.948 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – Αυξάνονται προοδευτικά 318 οι διασωληνωμένοι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: 1.948 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – Αυξάνονται προοδευτικά 318 οι διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 1.948. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 33 συμπολίτες μας. Στους 318 οι διασωληνωμένοι.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (22/08) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 1.948, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 559.186 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 151 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.712 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σύλληψη αλλοδαπού που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Πρωτοβουλία ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού και κατάθεση 4.000 ευρώ από την Παράταξη “Αρτινών Συνεργασία” για την στήριξη του Νοσοκομείου Άρτας.

Κώστας Παππάς

Τροχαίο ατύχημα στην Άρτα – Αυτοκίνητο καρφώθηκε πίσω από φορτηγό

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..