ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισχαιμικό επεισόδιο έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Αγ. Όλγα όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη πριν από λίγες ώρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Χαρδαλιάς είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν.
Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.
Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Στο τραπέζι η αύξηση της εθνικής σύνταξης και νέο ΕΚΑΣ

Κώστας Παππάς

Επιτυχής η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Άρτας στην έκθεση τοπικών προϊόντων της Ιταλίας «Mercatino del Gusto»

Κώστας Παππάς

Αυτή την ώρα οδηγείται στον Εισαγγελέα ο 37χρονος πατέρας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..