• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Σάλος στην Κέρκυρα με τραυματιοφορέα που τρολάρει όσους εμβολιάζονται – «Θα φάτε καλά»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος στην Κέρκυρα με τραυματιοφορέα που τρολάρει όσους εμβολιάζονται – «Θα φάτε καλά»

Παρά την επαγγελματική της ιδιότητα και όσα αντικρίζει καθημερινά, η τραυματιοφορέας κοροϊδεύει όσους πάνε και κάνουν το εμβόλιο.
Μια 50χρονη τραυματιοφορέας που εργάζεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας φαίνεται πως είναι αρνήτρια της πανδημίας και φτάνει μέχρι το σημείο να κοροϊδεύει όσους πολίτες πάνε να κάνουν το εμβόλιο.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν ένας πολίτης και ένας συνάδελφός της λέει στους πολίτες που σπεύδουν να εμβολιαστούν «θα φάτε καλά», ενώ φέρεται να συνόδευσε ασθενή με κορωνοϊό σε ασανσέρ χωρίς προφυλάξεις, παρά μόνο με μια απλή μάσκα.
Όπως τόνισε ο νοσηλευτής Μάκης Φρόνιμος, η διοίκηση του νοσοκομείου έχει επιπλήξει ήδη μια φορά την νοσηλεύτρια για παλαιότερο περιστατικό.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πάτρα: Προσποιήθηκε τον δημοτικό υπάλληλο και «άρπαξε» 35.000 ευρώ από γυναίκα

Κώστας Παππάς

Πάτρα – «Φως στο Τούνελ»: Συνταρακτικές αποκαλύψεις – Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει

Κώστας Παππάς

Πάτρα: To σημείωμα 22χρονης πριν αυτοκτονήσει – Τι ανέφερε για την απόφασή της

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..