ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τιμήθηκε η Εργατική Πρωτομαγιά και στην Άρτα

Η Εργατική Πρωτομαγιά τιμήθηκε και στην Άρτα με επίκεντρο το Εργατικό Κέντρο όπου έγινε η συγκέντρωση των εργαζομένων και από εκεί ξεκίνησε η πορεία στο κέντρο της πόλης.
Το πρόγραμμα της απεργιακής συγκέντρωσης ξεκίνησε με μικρή συναυλία από μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του υπό ίδρυση παραρτήματος στην Άρτα. Χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας Βαγγέλης Μπέτσας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Δ. Αρταίων Νίκος Μάζης ενώ εκ μέρους του Ε.Κ.Α μίλησε το μέλος της διοίκησης Πάνος Κώτσης.
Ακολούθησε η πορεία στο κέντρο της πόλης με βασικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από το 8ωρο» καθώς οι εργαζόμενοι και τα συνδικαλιστικά σωματεία αντιδρούν στο εργασιακό νομοσχέδιο που σχεδιάζει η Κυβέρνηση.

Να σημειωθεί ότι φέτος η Εργατική Πρωτομαγιά γιορτάστηκε σε δύο δόσεις. Η ΓΣΕΕ γιόρτασε την επίσημη αργία την Τρίτη 4 Μαϊου ενώ στη σημερινή απεργία συμμετείχαν η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ, το ΠΑΜΕ, ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία. Την απεργία στις 6 Μάη στηρίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΜΕΡΑ25 και η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Χρήστος Γκόκας: Ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τον Κρατικό Προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2023

Κώστας Παππάς

Νέα τραγωδία στην Άρτα – Δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα μέσα σε 4 μέρες

Κώστας Παππάς

Απάντηση Υπουργού για την αύξηση ισχύος του υποσταθμού Αράχθου (Γραμμενίτσας Άρτας) και την αναβάθμιση του υποσταθμού Λούρου (Αγ. Γεωργίου Πρέβεζας)

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..