• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα

Οι κάλυκες που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη όταν άγνωστος άνοιξε πυρ κατά της σκοπιάς που υπήρχε έξω από αυτό, ένα email καθώς και το dna ενός εκ των δύο δραστών που εντοπίστηκαν από την ομάδας ΔΙΑΣ την Παρασκευή 16 Απριλίου στη Νέα Ερυθραία και άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών φαίνεται να αποτελούν τα στοιχεία-κλειδιά που εξετάζονται από τις Αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο τηλεπαρουσιαστής συνδέεται με τους οπλοφόρους, οι οποίοι εντοπίστηκαν και κρατούνται από χθες στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών.
Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, η υπόθεση φέρεται να συνδέεται με την καταγγελία του δημοσιογράφου και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη ο οποίος, προ ημερών, είχε καταγγείλει δημόσια ότι σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στην κατοχή του, ο Μένιος Φουρθιώτης βρίσκεται πίσω από σχέδιο επίθεσης εναντίον του.
Ο δημοσιογράφος έδωσε το βράδυ της Τρίτης κατάθεση στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών επαναλαμβάνοντας τις καταγγελίες του. Παράλληλα, κατάθεση έδωσε και ο Μένιος Φουρθιώτης, ενώ στη συνέχεια προσήχθη ως ύποπτος. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και τους δύο ποινικούς που συμμετείχαν στη συμπλοκή με τους αστυνομικούς στη Νέα Ερυθραία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό τι ισχυρίστηκαν ενώπιον τους.
Πάντως, όσον αφορά στα στοιχεία που φέρονται να έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, αυτά είναι τα εξής:
– Οι κάλυκες που βρέθηκαν από την συμπλοκή με τους αστυνομικούς στη Νέα Ερυθραία είναι οι ίδιοι με αυτούς που περισυλλέγησαν έξω από την οικία του τηλεπαρουσιαστή όταν άγνωστος πυροβόλησε την σκοπιά του σπιτιού του.
– Το DNA ενός εκ των δύο ποινικών που προσήχθησαν φέρεται να εντοπίστηκε στο σακίδιο που πέταξαν οι δράστες στο σημείο της συμπλοκής με τους αστυνομικούς.
– Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχουν στη κατοχή τους ένα email το οποίο ενδεχομένως συνδέει τον τηλεπαρουσιαστή με ποινικούς.
Ο Μένιος Φουρθιώτης αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αντίρριο: Νεκρός οδηγός – Έχασε τις αισθήσεις την ώρα που οδηγούσε.

Κώστας Παππάς

Σοκ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού βρέφους

Κώστας Παππάς

ΣΟΚ στη Ναύπακτο: Μαθητές Γυμνασίου «έγδυναν» 13χρονες με εφαρμογές και διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..