• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Άρτα, η μητέρα του άτυχου Λεωνίδα μιλά για τον τραγικό θάνατο του γιου της
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα, η μητέρα του άτυχου Λεωνίδα μιλά για τον τραγικό θάνατο του γιου της

Ο Βαγγέλης Δραγατάκης δεν ήταν ο πρώτος που έχασε τη ζωή του από τα συγκεκριμένα κάγκελα που είναι τοποθετημένα στην Περιφερειακή Οδό Άρτας. Πριν από το Βαγγέλη, έφυγαν κι άλλα δύο παλικάρια, ο Λεωνίδας Τσανός και ο Απόστολος Σπηλιάς. Και οι δύο προαναφερόμενοι έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητό τους προσέκρουσε στα κάγκελα.

Επικοινωνήσαμε με τη μητέρα του αδικοχαμένου Λεωνίδα Τσανού, την κα Ελένη Τσανού, που συγκλονίζει με όσα μας περιγράφει. Το δικό της παιδί πέθανε όταν το κάγκελο διαπέρασε το αυτοκίνητο και τρύπησε την καρδιά του, ενώ στο δεύτερο δυστύχημα ο άτυχος Απόστολος Σπηλιάς αποκεφαλίστηκε από τα φονικά κάγκελα. Ο Βαγγέλης ήταν το τρίτο θύμα στη σειρά. Ακούστε τι δήλωσε στο arta2day και στην Ειρήνη Κατσούλα η μητέρα του αδικοχαμένου Λεωνίδα Τσανού.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μελέτες ανακαίνισης αίθουσας Συλλόγου Άρτας “ΣΚΟΥΦΑΣ”

Κώστας Παππάς

Τραγική κατάληξη: Νεκρός 59χρονος που αγνοούνταν

Κώστας Παππάς

Πανελλήνιες 2022: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν στα Αρχαία Ελληνικά

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..