• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Σκοτώθηκε ο Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκοτώθηκε ο Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Σκοτώθηκε ο Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής

Τραγικό θάνατο βρήκε στην Λάρισα ο Αναπληρωτής Καθηγητής, Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Στέλιος Κούτσιας.
Ο Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής είχε ταξιδέψει προκειμένου να επισκεφθεί συγγενικό του πρόσωπο σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες σκοτώθηκε μέσα στην κλινική όπου φέρεται να καταπλακώθηκε από αναβατόριο. Τις συνθήκες θανάτου διερευνά η Αστυνομία της Λάρισας.
Ο Στέλιος Κούτσιας ανέλαβε Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων τον Ιούνιο του 2018 και παράλληλα ήταν Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Είχε διατελέσει μέλος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το 211 είχε εκλεγεί λέκτορας Αγγειοχειρουργικής – Ενδοαγγειακής Χειρουργικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Εξαίρετος επιστήμονας και σπουδαίος άνθρωπος, έφυγε αιφνίδια από τη ζωή.
πηγή: epiruspost.gr

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο βούλιαξε στην άσφαλτο

Κώστας Παππάς

Εντυπωσιακό το θέαμα αλλά… καταστροφικό!

Κώστας Παππάς

Η Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..