• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Αποξήλωση-απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων από τον Δήμο Αρταίων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποξήλωση-απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων από τον Δήμο Αρταίων

Ο Δήμος Αρταίων στοχεύοντας στην ασφάλεια της κυκλοφορίας πεζών και οδηγών, στην αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του οικιστικού ιστού, ενημερώνει για την άμεση αποξήλωση-απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί με μη νόμιμο τρόπο σε κοινόχρηστους χώρους και επιφάνειες, σε στύλους ΔΕΗ, πινακίδες σήμανσης ΚΟΚ κ.α.
Επισημαίνεται ότι έχει δοθεί ήδη διάστημα έξι (6) μηνών προθεσμία, ώστε να αφαιρεθούν τυχόν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες και επιγραφές. Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, εντός δέκα (10) ημερών να το πράξουν, αλλιώς θα αναγκαστεί ο Δήμος να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες με δικά του συνεργεία.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συσκέψεις για τον τουρισμό στο Δήμο Πρέβεζας με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Κώστας Παππάς

Απαγόρευση κυκλοφορίας από την Παρασκευή στις 21.00 σε όλη την Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Στα 4.036 τα νέα κρούσματα κορονοϊού – 79 νεκροί και 624 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..