• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Στόχος το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου – Τι είπε ο Πέτσας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στόχος το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου – Τι είπε ο Πέτσας

“Στόχος είναι να φτάσουμε, με ασφάλεια, στις 11 Ιανουαρίου, στη βέλτιστη δυνατή επιδημιολογική κατάσταση. Και έτσι, από 11 Ιανουαρίου, να ξαναχτυπήσει το κουδούνι σε όλα τα σχολεία της χώρας” δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ανακοινώνοντας το νέο αυστηρό lockdown
“Να αποκατασταθεί η δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία. Τα παιδιά να απαλλαγούν από την ψυχολογική φόρτιση όλης αυτής της περιόδου. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας να συναντηθούν ξανά με το λειτούργημά τους.
Και οι μαθητές όλων των βαθμίδων να επιστρέψουν με ασφάλεια στα θρανία τους. Στον φυσικό τους χώρο. Στο δεύτερο σπίτι τους. Μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους συμμαθητές τους. Μένουμε τις λίγες αυτές ημέρες σπίτι και στις 11 Ιανουαρίου επιστρέφουμε στην σημερινή κατάσταση και με τα σχολεία μας ανοιχτά”, τόνισε.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η Άρτα στο κόκκινο του επιδημιολογικού χάρτη της χώρας

Κώστας Παππάς

Μέτρα στήριξης: Δέσμη 3,5 δισ. ευρώ με έμφαση στον Τουρισμό

Κώστας Παππάς

Ακόμη 23 χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης με υπογραφή Δήμαρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..