• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Θα γέμιζαν την Ήπειρο πλαστά χαρτονομίσματα – Τρεις συλλήψεις
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θα γέμιζαν την Ήπειρο πλαστά χαρτονομίσματα – Τρεις συλλήψεις

Συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων τρία άτομα για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων
Κατασχέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα συνολικής ονομαστικής αξίας (1.360) ευρώ
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβαν χθες (04-12-2020) το μεσημέρι στην πόλη και σε περιοχή των Ιωαννίνων ημεδαπό και δύο ημεδαπές, που κατηγορούνται για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών της παραπάνω υπηρεσίας, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων εντόπισαν τον ημεδαπό στην πόλη των Ιωαννίνων να επιβαίνει σε αυτοκίνητο. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων διαπιστώθηκε ότι κατείχε – με σκοπό να τα θέσει σε κυκλοφορία ως γνήσια – επτά (7) πλαστά χαρτονομίσματα των -50- και -20- ευρώ, συνολικής ονομαστικής αξίας -320- ευρώ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του σε περιοχή των Ιωαννίνων εντοπίστηκαν επιπλέον (30) πλαστά χαρτονομίσματα των -50- και -20- ευρώ, συνολικής ονομαστικής αξίας -1.020- ευρώ.
Επιπρόσθετα, στο σπίτι βρέθηκαν και δύο ημεδαπές, οι οποίες όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγη ώρα πιο πριν είχαν θέσει σε κυκλοφορία πλαστό χαρτονόμισμα των -20- ευρώ, πραγματοποιώντας συναλλαγή σε επιχείρηση περιοχής των Ιωαννίνων.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πλαστά χαρτονομίσματα συνολικής ονομαστικής αξίας -1.360- ευρώ, καθώς και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ημεδαπός.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αναστάσιος Τσίνας στην εκπομπή “Απόψεις” στο arta2day.gr

Κώστας Παππάς

Εξιχνιάστηκε απάτη στην Άρτα – Αφαίρεσε από τραπεζικό λογαριασμό 3.900€

Κώστας Παππάς

“Υδρευση Λούρου από πηγές Σκάλας” στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της ΕΤΑΝΑΜ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..