• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Απάντηση του ΔΣ της ΣΥΦΑΡΤ – Ποιος είναι τελικά ο ρόλος του εργατικού κέντρου;;;;;;
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απάντηση του ΔΣ της ΣΥΦΑΡΤ – Ποιος είναι τελικά ο ρόλος του εργατικού κέντρου;;;;;;

Απάντηση του ΔΣ της ΣΥΦΑΡΤ στην ανάρτηση του Εργατικού Κέντρου Άρτας
Ιδιαίτερα λυπηρό….. το λιγότερο όμως το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το περιεχόμενο του δημοσιεύματος αυτού της «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ» , όπως προσπαθείτε να το βαφτίσετε , είναι κακόβουλο, επαίσχυντο , αναληθές και δυσφημιστικό. Όχι μόνο για την εικοσαετή πορεία μιας εταιρίας αλλά και για το σύνολο των φαρμακοποιών , όπου σε κοινή προσπάθεια όλοι μαζί πασχίζουμε εν μέσω δύσκολων και ανταγωνιστικών καιρών να μην λείψει φάρμακο , εμβόλιο και οτιδήποτε άλλο έκτακτης ανάγκης από την κοινωνία της Άρτας .
Ότι επί εικοσαετίας υπάλληλοι έρχονται και φεύγουν είναι πραγματικότητα- ρωτήστε και όσους πήραν αποζημιώσεις ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ .Ότι η εταιρία άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια , όπως και σήμερα , παρότι είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου ως ΑΕ, παρά ταύτα όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί υπό το κάτοπτρο και τη σκέψη Συνεταιρισμού
Για το λόγο αυτό και πριν προβείτε σε καταδικαστική απόφαση , θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε τους πραγματικούς λόγους, για υπαλλήλους που προφανώς και δεν μπορούσαν ή δεν είχαν τις ανάλογες ικανότητες ή προθυμία να ενταχθούν στην αναλογούσα πορεία των εργατικών απαιτήσεων ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο που δικαιολογεί απόλυση. Ότι η αίολη προσπάθεια να συνδέσετε την έννομη τοποθέτηση καμερών , όπως επικρατεί σήμερα σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις ανά την επικράτεια, με την απόλυσή τους , αποδεικνύει την προσπάθεια αποπροσανατολισμού από πραγματικά περιστατικά.
Ενημερώνουμε λοιπόν ότι όλες οι ενέργειες που πραγματοποιεί η Εταιρία είναι μέσα στα πλαίσια του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δίκαιου και ότι η Αρχή ( ΑΠΠΔ) έχει λάβει την ενημέρωση που προβλέπεται και αρμόζει από τον Νόμο.
Επειδή όμως ως Εργατικό Κέντρο οφείλετε να αφουγκράζεστε τις πραγματικές ανάγκες και να ενεργείτε τα δέοντα πέραν από τη Νομική Πραγματικότητα , σύμφωνα και με το κοινωνικό γίγνεσθαι , θα πρέπει να διερωτηθείτε το εξής:
Ποια επιχείρηση στην οποία διατηρούνται:
Α) Φαρμακευτική Σκευάσματα
Β) Υπάρχουν Χρηματικές Συναλλαγές και Ταμείο
Γ) Υπάρχει επισκεψιμότητα – μέχρι και 100 άτομα ανά ημέρα- από φαρμακοποιούς , κούριερ, υδραυλικούς , ηλεκτρολόγους φαρμακευτικούς επισκέπτες ,
Δ) Υπάρχουν οπιούχα φάρμακα και Ναρκωτικές Ουσίες, και
Τέλος ποια εταιρία, αναλογιζόμενοι όλα τα παραπάνω – η οποία σέβεται τον εαυτό της –αλλά κυρίως την σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων της και σέβεται την προσωπικότητα τους και το δικαίωμα τους στην εργασία, δίχως αυτοί να διατρέχουν οιονδήποτε κίνδυνο από εξωτερικούς τρίτους – ναρκομανείς, ληστές ή και ψυχικά διαταραγμένοι είναι λίγα τυπικά παραδείγματα- δεν θα προέβαινε σε συστήματα αποτροπής εγκλήματος όπως αποτελούν οι κάμερες ?????
Σε οποιονδήποτε και αν απευθυνθείτε νοήμων άνθρωπο, καταλαβαίνει την επιτακτική ανάγκη λοιπόν για την τοποθέτηση καμερών, όπως ο Νόμος ορίζει.
Οφείλουμε να ενημερώσουμε επίσης οποιονδήποτε εμπλεκόμενο και διαπλεκόμενο που λειτουργεί ως τροχοπέδη για την ευημερία της εταιρίας θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για τις πράξεις του εναντίον μίας εταιρίας που στήριξε, στηρίζει αλλά και θα στηρίζει οικονομικά την πόλη της Άρτας οικονομικά/ επαγγελματικά / φαρμακευτικά στον τόσο ευάλωτο τομέα της υγείας.
Έτσι περιμένουμε ότι θα σας έχουμε αρωγούς και ότι αυτός είναι ο πραγματικός σκοπό Σας ως Εργατικό Κέντρο και όχι ένα « γαϊτανάκι» εντυπώσεων, με ανεπιβεβαίωτα και ψευδή περιστατικά όπως σας τα παρουσιάζουν, και ότι θα προσπαθείτε να σταματήσετε οποιαδήποτε απρόσκοπτη επίθεση και προσπάθεια να θιγεί η επιχείρηση- η οποία θρέφει 23 νοικοκυριά τη σήμερον ημέρα με την εργασιακή λαίλαπα που επικρατεί – τα μέλη της καθώς και οι συνεργάτες της .
Άρτα 6 Νοεμβρίου 2020
Εκ του Δ.Σ.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Να σώσουμε την προσέγγιση της παλιάς αρχιτεκτονικής του “Ξενία”

Κώστας Παππάς

Απαλλάσσονται από Δημοτικά Τέλη τα “Αρχοντικά της Άρτας”

Κώστας Παππάς

Άρτα: Σύλληψη για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..