• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Δεν πρόλαβαν να διαφύγουν τα παιδιά… Καταπλακώθηκαν από μπάζα και εγκλωβίστηκαν μετά το σεισμό στη Σάμο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν πρόλαβαν να διαφύγουν τα παιδιά… Καταπλακώθηκαν από μπάζα και εγκλωβίστηκαν μετά το σεισμό στη Σάμο

Τρομερή ατυχία για τα δυο 17χρονα παιδιά στη Σάμο, που χάθηκαν τόσο άδικα μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 6,7 ρίχτερ που σημειώθηκε πολύ κοντά στο νησί.
Κορονοϊός: «Λουκέτο» στην Εστίαση σε «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές και μάσκα παντού
Έτυχε να περνάνε τη λάθος στιγμή από το λάθος σημείο. Για τα συγκεκριμένα εκείνα δευτερόλεπτα του σεισμού έχασαν τη ζωή τους…

Το νησί θρηνεί τον χαμό δυο νέων παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού μόλις 17 ετών τα οποία ο θάνατος βρήκε ενώ γύριζαν από το σχολείο τους σε ένα στενό δρομάκι στο Βαθύ της Σάμου. Τα παιδιά δυστυχώς δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν την ώρα που ένας τοίχος από τον πρώτο όροφο ενός παλιού σπιτιού τα καταπλάκωνε.
Από τον ισχυρότατο σεισμό τραυματίστηκαν τουλάχιστον άλλοι 8 άνθρωποι και μάλιστα για ένα παιδί 14 ετών με πολλαπλά κατάγματα αποφασίστηκε η διακομιδή του με C-130 στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Περιφέρεια Ηπείρου: 8ηΜαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Κώστας Παππάς

Πατριός βίαζε επί 2 χρόνια την ανήλικη κόρη του – Δεν γνώριζε η μητέρα

Κώστας Παππάς

Ορεινή Κορινθία: Η Σοφία Πάνου από την Άρτα ανάμεσα στους αυτοαποκαλούμενους Παλαιοχριστιανοί

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..