• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Διακόπτεται η παραγωγή μασκών για τους μαθητές σύμφωνα με απόφαση της ΚΕΔΕ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακόπτεται η παραγωγή μασκών για τους μαθητές σύμφωνα με απόφαση της ΚΕΔΕ

Διακόπτεται άμεσα η παραγωγή των μασκών για τα σχολεία, μετά το φαινόμενο και τις αντιδράσεις για τις τεράστιες μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές με απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ: «Μετά την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας ότι κρίνεται αναγκαία η επαναδιατύπωση των αρχικών προδιαγραφών των μασκών, τις οποίες η ίδια συνέταξε και στις οποίες οφείλεται το θέμα που προέκυψε με το μέγεθος συγκεκριμένου αριθμού μασκών για συγκεκριμένες ηλικίες παιδιών, ζητήσαμε από τους αναδόχους του διαγωνισμού να σταματήσουν την παραγωγή τους, επανεκκινώντας τη με βάση τις νέες προδιαγραφές που θα μας αποσταλούν από το Υπουργείο Υγείας».
«Με συνέπεια και υπευθυνότητα θα ολοκληρώσουμε μια προσπάθεια που στόχο έχει την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πώς δηλητηρίασε τη γυναίκα του ο λέκτορας του ΑΠΘ – Την ενοχή του ζήτησε ο εισαγγελέας

Κώστας Παππάς

Νέο πανό σε συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα κατά του Λιγνάδη – Η αντίδραση του τραγουδιστή

Κώστας Παππάς

ΑΣΕΠ: 6.500 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο μέσω γραπτού διαγωνισμού, οι φορείς που θα γίνουν οι προσλήψεις

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..