• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στη δημοσιότητα 1.072 «πόθεν έσχες» των βουλευτών – Δημάρχων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη δημοσιότητα 1.072 «πόθεν έσχες» των βουλευτών – Δημάρχων

Ο έλεγχός τους από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, είναι σε εξέλιξη.
Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, συνολικά 1.072 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018) των πολιτικών προσώπων και θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, ο έλεγχος τους είναι σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Δημοσιεύονται οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018) από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης
Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης του άρθρου 3Α του N. 3213/2003 δημοσιεύει τις Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018) των ελεγχόμενων από αυτήν προσώπων των περιπτώσεων α΄ έως και ε΄ της παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν. 3213/2003, στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων.
Η δημοσίευση των δηλώσεων θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00.
Το πλήθος των προς δημοσίευση δηλώσεων είναι συνολικά χίλιες εβδομήντα δύο (1.072) και ο έλεγχός τους είναι σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003, οι δηλώσεις αυτές θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής. Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων.
Ευχαριστούμε όλους τους υπόχρεους που ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στην υποβολή Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, καθώς επίσης το προσωπικό των υπηρεσιών της Βουλής των Ελλήνων και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, για την πολύτιμη συμβολή τους προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή δημοσίευση».
Δείτε εδώ όλα τα πόθεν έσχες των βουλευτών

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνάντηση του Δημάρχου Αρταίων, Χριστόφορου Σιαφάκα με τη Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Άννα Μπατιστάτου

Κώστας Παππάς

Δείτε ζωντανά την πρώτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων 2021

Κώστας Παππάς

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχουν λεφτά – Εάν έρθει η πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..